HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Agenda

Barbershop Ontmoetingsfestival 2013 

BOF 2013Op 27 en 28 september 2013 wordt alweer voor de 8e keer, het 2-jaarlijks Internationaal Barbershop Ontmoetings Festival georganiseerd in de binnenstad van 's-Hertogenbosch.

Wat maakt het BOF-festival zo bijzonder?
Het is het grootste internationale openlucht barbershopfestival in Europa waar, zonder competitie en de daarbij behorende stress, wordt gezongen. We willen allemaal het publiek verrassen en laten genieten van de heerlijke septiemakkoorden. Enthousiaste optredens in de straten, op de pleinen, podia en in de boten op de Binnen Dieze en de Mega-sing op de Parade. Logisch toch dat ieder koor en kwartet deze fantastische happening niet wil missen.

Zoals bekend uit voorgaande edities probeert de organisatie ook voor 2013 alle kosten te dekken uit de opbrengsten van de sponsoren. De belangrijkste sponsoren zijn de cafés in 's-Hertogenbosch die voor de afterglow betalen.

Evenals in 2011 wordt aan alle nationale koren een bijdrage van € 100,-- gevraagd. Indien er voldoende sponsorbijdragen worden opgehaald zal het bedrag naar rato worden terugbetaald.

De aangesloten koren en kwartetten zijn inmiddels uitgenodigd en melden zich aan met een inschrijfformulier via inschrijven@barbershopfestival.nl . Er kan worden ingeschreven tot 1 februari 2013.

Meer info: www.barbershopfestival.nl


Wanneer:
27-09-2013 - 28-09-2013 
Locatie:
Den Bosch
centrum
Den Bosch


Terug naar het overzicht>>