HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Agenda

Popshop Fusion: Barbershop vs Vocal Pop 

Fusion flyer LSound Waves en Re-flax dagen elkaar uit. Ook de dirigenten, Stuart Sides en Dennis van der Vegt gaan elkaar niet uit de weg en ‘bestrijden’ elkaar tijdens deze muzikale ‘battle’.

Door deze mix van zang- en muziekstijlen ontstaat een unieke samensmelting: Popshop Fusion.

Een verrassend muzikaal spektakel. Kom en laat je verrassen, het wordt de show van het jaar en een avond om niet te missen!

Zet zondag 26 mei 2013 in je agenda en reserveer hier kaarten à 15 euro per stuk, of telefonisch bij Theater ‘Aan de Schie’, Stadserf 1, 3112 DZ Schiedam. 

Aanvang show: 19.30 uur.

Re-flax is een Vocal Pop Group met circa 80 enthousiaste vrouwen en mannen met een unieke herkenbare sound. Het repertoire bestaat oa. uit swingende popsongs en gevoelige ballads. Een van hun hoogte punten: in 2007 behaalde Re-flax een finaleplaats in televisieprogramma ‘Korenslag’!

Sound Waves bestaat uit circa 35 enthousiaste vrouwen. Zij zingen barbershop, een vorm van close harmony waarbij vierstemmig gezongen wordt zonder instrumentale begeleiding. Sound Waves behoort al jaren tot de top drie van barbershoppend Nederland. Voor meer informatie: www.re-flax.nl en www.soundwaves.nl.  


Wanneer:
26-05-2013 19:30 u
Plattegrond
Plattegrond
Locatie:
Theater aan de Schie, Schiedam Website
Stadserf 1
3112DZ Schiedam Land: nl


Terug naar het overzicht>>