HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Agenda

Benefietconcert Whale City Sound 

logo wcs
Op zondag 14 april geeft onze Zaanse trots Whale City Sound een benefietconcert ten bate van de verdere ontwikkeling van het behandel-, activerings- en afasiecentrum van Heliomare in Krommenie. Het concert vindt plaats in de Sint Petruskerk aan de Snuiverstraat in Krommenie en begint om 14.30 uur.


Het koor staat als altijd onder leiding van dirigent Martijn Hoeksema, maar  mevrouw     Corrie Noom, wethouder van Zaanstad met o.a. welzijn en gezondheidszorg in haar portefeuille, zal zich als gastdirigente ook voor het koor zetten en als "maestro" een song dirigeren.

Heliomare Krommenie is een AWBZ/WMO behandel-, activerings- en afasiecentrum (gevestigd aan de Noorderhoofdstraat) .  Het centrum is bedoeld voor mensen met een lichamelijke beperking, chronische ziekte of niet-aangeboren hersenletsel.

Verschillende groepsbehandelingen en een veelheid aan activiteiten vinden in dit centrum plaats. Zie ook www.heliomare.nl/dagbesteding.

De opbrengst van het benefietconcert wordt besteed aan de ontwikkeling van het afasiecentrum: communicatiehulpmiddelen, muziekinstrumenten en/of opnameapparatuur o.a. voor gebruik bij zangoefeningen. Zingen is bij mensen met afasie (een spraak/taalstoornis als gevolg van hersenletsel) een mooi middel dat men graag meer en beter in wil zetten.


En als het over zingen gaat is barbershop-showkoor Whale City Sound het koor om gehoord maar beslist ook gezien te hebben. Een absoluut topkoor van 70 man dat al jaren regerend landskampioen is. En dan mag u dus ook iets verwachten!  Een aansprekend repertoire van beatles tot musicalnummers in barbershop harmony stijl  waar u door verrast zult worden. Voeg daar het showelement aan toe en u beleeft een muzikale topmiddag.  En ……. u dient nog een goed doel ook!

De toegangskaarten kunnen via de website van Whale City Sound worden besteld en kosten   € 11,00 (dit is inclusief een gratis kop koffie of thee in de pauze).  www.whalecitysound.nl , klik op “Bestellen” en u krijgt direct het bestelformulier. U kunt de kaarten ad. € 11,00  ook kopen bij “Werk aan de Winkel”, Noorderhoofdstraat 31-33 in Krommenie. De kaarten aan de kerk kosten € 13,50. 

De kerk is om 14.00 uur open, het concert begint om 14.30 uur en eindigt om plm. 16.30 uur.

Bekijk de flyer

                                             


Wanneer:
14-04-2013 14:30 u
Plattegrond
Plattegrond
Locatie:
St. Petruskerk, Krommenie
Snuiverstraat 2
1561HD Krommenie Land: nl


Terug naar het overzicht>>