HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Agenda

Jubileumfeest Unlimited 

Unlimited 20 jaar
Sinds 1993 gaven Cees van Hoof, Emile van Geel, Bart Klomp (tenoren), Henk Goossens, Theo Mars, Jan van der Heijden, Dion van Rijswijk (bari’s), Toine Hendrickx, Peter Paul van Beekum, Danny Carapiet (bassen) en Toon de Vos (lead) kleur aan Barbershop Kwartet Unlimited.

 

Ons twintig jarig bestaan willen we graag op zondag 3 november 2013 van 14.00 tot 17.00 uur met u vieren. Koffie, thee en gebak zijn voor onze rekening, alle overige 

consumpties zijn voor eigen rekening.

 

UnlimitedWij vieren ons jubileum in de zaal van Hof van Liempde, Nieuwstraat 43 in Liempde. Zie ook www.hofvanliempde.nl . Mocht u na afloop nog een goed restaurant zoeken dan kunt u ook in de Hof van Liempde terecht. Reserveren is aanbevolen.

 

Wij stellen het op prijs als u laat weten of en met hoevelen u aanwezig zult zijn. Mail dit naar info@unlimitedbarbershop.com 

 

Tot 3 november

Bart, Dion, Danny en Toon

 


Wanneer:
03-11-2013 14:00 u - 17:00 u
Plattegrond
Plattegrond
Locatie:
Hof van Liempde, Liempde
Nieuwstraat 43
5298 CK Liempde Land: nl


Terug naar het overzicht>>