HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Agenda

Christmas Concert Sing, Swing, Dance 

logo wcs

Beste mede-barbershoppers,

 

Graag maken wij jullie attent op het Christmas Concert van Whale City Sound op 21 december in “De Duif”, Prinsengracht 756 in Amsterdam.

Wij hebben in ons ruim 25-jarig bestaan al op mooie podia mogen optreden, waaronder het Concertgebouw en de Westerkerk in Amsterdam, maar dit wordt een special! Want het evenement in De Duif geven wij als ondertitel “Sing, Swing, Dance” mee en dat is niet voor niets. Naast onze eigen specifieke sound en dynamiek bieden wij gastoptredens met gospelmuziek, dans en ook het fameuze Smits-orgel blijft niet onberoerd! En dat alles op een van de mooiste plekjes van Amsterdam in de sfeervolle ambiance van De Duif. Kortom, een sprankelende opmaat naar kerst die wij graag onder jullie aandacht brengen!

En er is keuze uit een middag -of avondconcert

  • het middagconcert begint om 15.00 uur (tot ca.17.15)
  • het avondconcert begint om 20.00 uur (tot ca. 22.15)

De concertlocatie “De Duif” is gelegen aan de Prinsengracht tegenover het Amstelveld, aan de rand van het centrum. Zij ligt tussen twee belangrijke openbaar-vervoersaders (Vijzelstraat en Utrechtsestraat), waardoor zij doorgaans binnen ca. 10 minuten vanaf zowel NS Centraal Station als RAI of WTC makkelijk te bereiken is.

Op de flyer staat alle informatie over het concert, Whale City Sound en de optredende gastartiesten.

Flyer voorkant

Flyer binnenkant

 

 

Bestelling van kaarten (ad € 20) kan hier.

Wellicht tot ziens op 21 december in De Duif.

Het bestuur Whale City Sound

www.whalecitysound.nl 

 

 


Wanneer:
21-12-2013 20:00 u
Plattegrond
Plattegrond
Locatie:
De Duif, Amsterdam
Prinsengracht 157
1017LD Amsterdam Land: nl


Terug naar het overzicht>>