HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Valley Voices opent DABS-jubileum als mikewarmer

 

valley voices vocal groupDe Valley Voices Vocal Group uit Ede opent op zaterdag 13 oktober het DABS-Jubileum als mikewarmer. Ze hebben er zin in, en berichtten ons het volgende:

"DABS, de overkoepelende organisatie van mannelijke barbershopzangers in Nederland, bestaat 25 jaar. Deze feestelijke gelegenheid vieren ze op 13 oktober in De Reehorst in Ede op de barbershopwijze: met een onderlinge competitie.  Wij hebben de eer om deze competitie te openen met een kort optreden. Voor de ingewijden: wij fungeren als mikewarmers.

Het toeval wil dat zaterdag 13 oktober ook voor Valley Voices een bijzondere dag is. Wij vieren dan namelijk ons 30-jarig jubileum. Een prachtige gelegenheid dus om elkaar te feliciteren. En voor ons om met gepaste trots Alfred de Jonge, onze dirigent, voor te stellen aan onze mannelijke barbershopcollega's.

Wij zijn blij met deze  gelegenheid om 'op eigen terrein' van ons te laten horen. Prettige wedstrijd, jubilarissen!

Valley Voices Vocal Group feliciteert DABS van harte met zijn 25-jarig bestaan."

DABS feliciteert de dames uiteraard ook van harte met hun 30-jarig bestaan, en kijkt uit naar hun optreden!

 

Naar de website van Valley Voices Vocal Group

 

 

Terug naar de jubileumpagina

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht