HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Bericht van S.P.A.M.

 

Goedemorgen, -middag - avond
 
SPAM 2009Hierbij laten wij van S.P.A.M. weten dat we in de maand december een aantal keren te bewonderen zijn.

Op 8 december 2012 is er een kerstmarkt in Heemskerk Noord Holland waar wij tussen 14.00 uur en 16.30 uur op diverse plekken rond de kerk zullen optreden met onder andere mooie kerstnummers.
 
Op 16 december 2012 doen we mee aan een groots kerstconcert georganiseerd door de Damesbarbershopkoor New Land Singers uit Lelystad in de Ontmoetingskerk in Lelystad om 14.00 uur kaarten
verkrijgbaar via de site van de New Land Singers.
 
Op 21 december 2012 doen wij mee met het Zonnewendefeest vanaf 19.30 uur in het Koogerpark te Koog aan de Zaan. Vrij entree. Bij knapperende houtvuurkorven, met een glaasje Gluhwein en een oliebol zullen we ook hier enkele kerstnummers ten gehore brengen.
 
Op 22 december 2012 zingen wij in een programma met actuur Frederik de Groot onder de titel Scrooge en S.P.A.M.op naar Kerst. Dit is in het kleine kerkje van West Graftdijk om 20.00 uur. Kaarten via de website van Het Plein West Graftdijk.
 
Nu zal de oplettende lezer zeggen he 22 december heeft WCS toch ook een kerstconcert en zingen jullie dan niet met WCS in dat kerstconcert?
Ons antwoord daarop is: Nee, wij hebben sinds 1 november 2012 alle vier ons lidmaatschap van Whale City Sound beeindigd en dat is een bewuste keuze van ons alle vier en ieder van ons had daarvoor ook zo zijn eigen reden. Wel blijven wij zingen en lid van DABS en dit geeft ons wat meer mogelijkheden om ons muzikale vlak meer uit te breiden en verder te ontwikkelen naar nog meer Close Harmony, meer Klassiek, maar ook Anderstalig, Madrigaal, Pop of Soul, naast onze mooie barbershoparrangementen. En in principe blijven we dat altijd vierstemmig a capella doen.
 
Tot onze grote spijt hebben wij technische problemen met onze site ondervonden en daarom deze hopelijk binnenkort veranderen zal. Hier wordt hard aan gewerkt om iets nieuws neer te zetten en dit goed voor elkaar te krijgen. Wij blijven u informeren.
 
Tot zings
 
Koos Hugen -Bass
Piet Obbema -Tenor
Jos Span -Baritone
Ad Roskam -Lead
 
S.P.A.M.