HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

MD Lenhard van Ballegooijen stopt in Rotterdam


2009-0306-fr-201Met een enerverend concert ter afsluiting van de Learn2Sing cursus heeft Lenhard van Ballegooijen op 30 mei jl. zijn karwei als musical director van de Mainport Barbershopsingers in Rotterdam beëindigd. Een week later heeft Lenhard tijdens een afterglow afscheid genomen van de zangers van het koor. Een minutenlange staande ovatie was zijn deel. Lenhard heeft veel bijgedragen aan de ontwikkeling van het koor, waarvoor het bestuur van Mainport Barbershopsingers hem dankbaar is.

 

Als blijvend bewijs van zijn inzet staat in de prijzenkast de beker die behaald werd tijdens de DABS Conventie in 2012. Mainport Barbershopsingers wist toen als most improved chorus beslag te leggen op de 3e plaats, die recht gaf op deelname aan de Europese Conventie van 2013.

Het dirigeerstokje wordt tijdelijk overgenomen door 2e dirigent Cees Esbach. Het bestuur hoopt na de zomervakantie in de vacature te hebben voorzien.