HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Ga het zelf mee-maken, T-SiNG!, het leukste koor van Brabant

T-SiNG foto

T-SiNG! bestaat bijna twee jaar en behoort als Barbershop koor tot de top van Nederland. Michiel Bekker heeft de muzikale leiding. Onder zijn vleugels maak je mee hoe het is om op de top van je kunnen te presteren; met een goede techniek, en veel passie en beleving. Dan ‘kom je binnen’ bij het publiek en krijgt jouw talent de volle ruimte en waardering.    

Kom kennismaken tijdens een repetitie op donderdagavond, zing mee, en voeg jouw kwaliteiten toe aan dit fantastische Tilburgse mannen koor: ga het mee-maken!  Er is nog plaats voor minstens tien goede zangers; we houden het graag klein maar fijn.  Je krijgt alle mogelijke begeleiding, waaronder een cursus “this is Barbershop”. Van jou vragen we ‘n best fanatieke voorbereiding en gretige inzet, zodat ook jij de kick ervaart.   

Wil jij ook beleven wat het is om deel uit te maken van het leukste koor van Brabant? Interesse? Op www.t-sing.nl (join us) staat aangegeven hoe jij je kunt aanmelden. Maar kom vooral kijken, luisteren en een keer meezingen :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0643878523.

T-Sing-300x133