HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Unlimited bestaat 20 jaar!

Unlimited 20 jaar

 

 

Sinds 1993 gaven Cees van Hoof, Emile van Geel, Bart Klomp (tenoren), Henk Goossens, Theo Mars, Jan van der Heijden, Dion van Rijswijk (bari’s), Toine Hendrickx, Peter Paul van Beekum, Danny Carapiet (bassen) en Toon de Vos (lead) kleur aan Barbershop Kwartet Unlimited.

 

Ons twintig jarig bestaan willen we graag op zondag 3 november 2013 van 14.00 tot 17.00 uur met u vieren. Koffie, thee en gebak zijn voor onze rekening, alle overige 

consumpties zijn voor eigen rekening.

 


Wij vieren ons jubileum in de zaal van Hof van Liempde, Nieuwstraat 43 in Liempde. Zie ook www.hofvanliempde.nl . Mocht u na afloop nog een goed restaurant zoeken dan kunt u ook in de Hof van Liempde terecht. Reserveren is aanbevolen.

 

Wij stellen het op prijs als u laat weten of en met hoevelen u aanwezig zult zijn. Mail dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

 

Tot 3 november

Bart, Dion, Danny en Toon

 

Unlimited 2