HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Eerste kwartettenweekend groot succes

2013-1123-Qweekend-001-wmIn het weekend van 23 en 24 november vond het eerste kwartettenweekend plaats voor HH en DABS kwartetten. Het is was een bijzonder geslaagd evenement, getuige onder meer dit enthousiaste bericht van een van de DABS-kwartetten, Still CrazY:


Michiel Berkelmans:

Wat hebben we toch kunnen genieten en leren van het eerste gemengde kwartettenweekend.

Of je nou zong of luisterde, in beide gevallen was het een enorme ervaring. Ook de locatie met haar faciliteiten was uitstekend. Nu is het zaak om de opgedane kennis toe te gaan passen op je songlist. Wij zijn hier met Still CrazY alvast mee begonnen.

Langs deze weg willen wij de besturen van HH en DABS hartelijk bedanken voor het gebodene.

 

Michiel Bekker:

Wat een geweldige ervaring, het afgelopen kwartettenweekend. In een heel goede sfeer ontmoetten we dames- en herenkwartetten. De zangers van The Mix en Absolut bleken uitstekende coaches. Maar ook de combinatie-coachings met andere kwartetten bleek heel zinvol. Ons rugzakje zit weer vol met verbeterpunten en technieken om aan te werken. Thanks!

 

Martien:

Het kwartettenweekend was een geweldige, intens te genieten lange coaching sessie. In een ontspannen sfeer, zowel jezelf als kwartet presenterend als leerzaam om de andere kwartetten op die manier te ontmoeten. De zangers van The Mix en aBSOLUT bleken uitstekend in staat om elk kwartet te liften naar nieuwe hoogte, alleen al door hun eigen optredens. Still CrazY is alvast het vers gevulde rugzakje gaan uitpakken, want de verbeterpunten en verfrissende methodes hebben ons weer hongerig naar meer gemaakt. Wanneer zien we elkaar weer? Aan alle deelnemers, de samenwerkende besturen en de kwartiermakers van onvergetelijke uren: Thanks!

 

Eugene:

Wat een weekend! Leerzaam en leuk om dameskwartetten te ontmoeten, maar natuurlijk ook onze DABS-vrienden van S.P.A.M., 4 For Fun, Gentlemen’s Agreement, QuartetQ! Volgende keer gaan we allemaal toch?

 

Check de fotoreportage van Eric Ideler