HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Inschrijving Directors College 2014‏ geopend!

 


BinG! De Duitse barbershop organisatie voor mannen en vrouwen en Holland Harmony gaan samenwerken in het organiseren van de Directors Colleges. Het eerste Directors College vindt plaats in Dortmund van 9 – 11 mei 2014. Aanvang 19.00 u. op 9 mei, einde zondagmiddag 11 mei om 15.00.
Als coaches komen Joe Cerrutti, dirigent, vocal coach, judge en music educator en Terry Reynolds. Zij zijn de dirigent en de assistent-dirigent van The Alexandria Harmonizers, een mannenkoor binnen de Barbershop Harmony Society. Dit koor dat bestaat uit meer dan 100 zangers maakte een gigantische come-back toen Joe Cerrutti in 2008 hun nieuwe dirigent werd en eindigden in Toronto op de internationale conventie 2013 als derde. Joe heeft een masters degree in koordirectie van Boston University en hij is een gepassioneerde barbershopper. Hij is ook de dirigent van een Sweet Adelines vrouwenkoor: Pride of Baltimore. Hij is een natuurtalent als het op lesgeven en coachen aankomt en hij coacht koren en kwartetten over de hele wereld. 

 

Dit is een Directors College alleen voor dirigenten van BinG!, Holland Harmony en DABS. Nadere gegevens over verblijf in het Kolpinghaus te Dortmund, inhoud van het DC en een aanmeldingsformulier volgen begin 2014 op de website van BinG, http://www.barbershop.de/ 

 

Kosten voor het weekend incl. 2 overnachtingen in het Kolpinghaus zijn 175 euro. Voor de twee lunches en het diner zoekt BinG gunstig geprijsde restaurants uit waar gezamenlijk kan worden gegeten. 

Met dit formulier kun je je inschrijven.

 

Het wordt een geweldig weekend met twee geweldige coaches en met minder dan een jaar te gaan mag geen dirigent dit weekend missen. 

 

Bing      HH logo    Dabs-logo-2012-final-w120