HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Terugblik op een succesvol jubileumjaar

Unlimited 2

Afgelopen jaar bestond Unlimited twintig jaar. En dat hebben we gevierd!
Met nieuw repertoire, onze 10e reis naar Ierland en veel optredens, waaronder een eigen jubileumconcert voor familie, vrienden en fans.
Als bekroning van het jaar was op 31 december onze 1e CD, “Twenty” genaamd, klaar.

En nu? Een jaartje rustig aan? Nee hoor. We heten niet voor niets Unlimited. Het eerste optreden van dit jaar staat gepland op Valentijnsdag (voor meer informatie zie: Facebook) en er worden al weer plannen gemaakt om ook in 2014 naar Ierland af te reizen.
Dit jaar geen nieuwe CD (de 1e is nog verkrijgbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), maar er wordt wel druk gewerkt aan een nieuwe website, die nog beter moet laten zien waar Unlimited voor staat.

Graag willen we iedereen bedanken die (op welke manier dan ook) een bijdrage heeft geleverd aan Unlimited in de afgelopen twintig jaar. Zonder jullie was het niet gelukt.
Wij hebben er nog lang geen genoeg van, dus op naar het volgende jubileumfeestje. Ach, eigenlijk hebben we altijd wel iets te vieren…