HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Gezocht: Dirigent voor Dolphin Barber Mates

DBMDe Dolphin Barber Mates uit Harderwijk zoekt een bevlogen dirigent die een klik heeft met ons koor. We zijn een groep van zo’n 24 enthousiaste heren met een stevig repertoire van barbershop nummers, die we a capella ten gehore brengen. We houden ervan het publiek te vermaken en hen mee te nemen in onze bevlogenheid.Naast het vocale deel is presentatie in onze regelmatige optredens van wezenlijk belang. Van onze nieuwe dirigent verwachten we dat hij/zij bekend is met barbershop ons vocaal naar een hoger niveau tilt en ons traint in presentatie. Of zich daarin wil verdiepen. Opleidingen, dirigentenweekenden en workshops worden regelmatig aangeboden door de landelijke barbershoporganisaties. We repeteren op woensdagavond.

Kijk voor verdere informatie op onze website: www.dolphinbarbermates.nl

 

Denkt u: dit is iets voor mij, dan kunt u reageren in ieder geval tot 1 maart ten name van   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , eventueel per post

C. de Kool,

Beethovenlaan 11,

3781 TL, Voorthuizen. 

 

In dat geval nemen we per ommegaande contact met u op.