HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

HaCo-Edu weekend voor HH en DABS leden, 12–14 september 2014

[HaCo2014]

Een combinatie van HaCo en Educatie-weekend, dat betekent dat iedereen, van relatief nieuw in barbershop tot en met onze meest ervaren dirigenten, er veel kan leren. De 9 top coaches die we hebben weten te enthousiasmeren om te komen staan garant voor een buitengewoon weekend dat voor 100% in het teken staat van barbershop, onze gemeenschappelijke hobby.

Dit is weer een volledig weekend, waarvan je niet maar een deel kunt boeken. Het is de bedoeling je een heel weekend in alle facetten van barbershop te verdiepen, te zingen, te luisteren en te leren.

Kwartetten

Er is een kwartettenstroom, die op dit moment plaats biedt aan 17 complete kwartetten. Deze kwartetten krijgen minimaal 3 coachings van verschillende coaches, kunnen workshops volgen die speciaal voor kwartetten zijn, maar er is vast ook nog ruimte om een of twee andere workshops te volgen. Kwartetten krijgen deze coaches toegewezen. De kwartetcompetitie op vrijdagavond is open voor alle kwartetten van HH en DABS, dus een onbeperkt aantal en zal officieel gejureerd worden. Ieder kwartet zingt twee conventiegeschikte nummers.

Dirigenten

Dirigenten hebben we in 2 groepen ingedeeld, degenen die op een conventie 65% of meer hebben gehaald en degenen die daaronder gescoord hebben. De eerste groep gaat naar Don Campbell voor Directing Technique, de tweede groep gaat naar Kirk Young. Ook assistent dirigenten zijn bij Kirk welkom.

Workshops en koren

Verder natuurlijk ook workshops voor section leaders, presentation teams en music teams, beginnende en gevorderde zangers en zangeressen.
Iedereen die niet in een compleet kwartet zingt, zingt in één van de twee grote koren, een ladies Chorus onder leiding van Don Campbell en Cindy Hansen en een gemengd koor o.l.v. Jordan Travis en Patrick Brown.

Het weekend begint op vrijdag 12 september met de aankomst tussen 15:00 en 17:00. Een diner om 17.30 en daarna barst het educatieve geweld los. Het weekend kost € 175,- en hiervoor krijg je 2 nachten, 2 diners, 2 lunches, 2 ontbijten, een lakenpakket, 2 shows en een kwartetcompetitie, bladmuziek en teach tracks, die in april op de website komen te staan, en 9 fantastische coaches! Bovendien is het mogelijk je als kwartet of (groot gedeelte) van een koor in te schrijven tijdens het weekend zelf, dus niet vooraf, voor een plaats op het podium met één song in de zaterdagavond show of in de zondagmiddagshow. Het Edu-team gaat daar dan een mooie “set-list” van maken. In de zondagmiddagshow laten de twee koren zien en horen wat het resultaat is van hun repetities en treden het “kampioenskwartet HaCo” en het kwartet dat de publieksprijs heeft gewonnen op naast de spontane aanmeldingen. Ook krijgen 3 koren die met tenminste 80% van hun leden aan de HaCo deelnemen de kans om als demonstratiekoor bij workshops gecoacht te worden door één van de topcoaches.

Samenvattend

  • Begin weekend: vrijdag 12 september aankomst tussen 15:00 en 17:00.
  • Einde weekend: zondag 14 september om 17.30 u.
  • Deadline voor aanmelding: 15 juni 2014
  • Deadline voor betaling: ook 15 juni, aanmelding is pas definitief als de betaling is gedaan. Wil je zeker zijn van een plek, betaal dan zo spoedig mogelijk na aanmelding.
  • Locatie: Beukenhof, Capucijnenstraat 46, 5074 PJ Biezenmortel
  • Kosten:  € 175,-

Belangrijk

Voordat je het on-line aanmeldingsformulier gaat invullen, lees je eerst de workshop beschrijvingen en bekijk je het schema.
Wij raden je aan om alles uit te printen en op het schema de gewenste workshops te markeren. Daarna vul je het webformulier volledig in.

Links

Aanmelden

Uitsluitend via dit formulier op de website

Contact:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.