HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Nieuw: European Harmony Alliance!

EHA

Van Nelleke Dorresteijn, internationaal liaison van Holland Harmony, kwam gisteren het nieuws dat er een Europese Harmony Alliantie is opgericht. Het betreft een gezamenlijk inititiatief van BING, SNOBS, DABS, Holland Harmony, SAI Nordic Light Regio (32), FABS en IAB.
Het doel hiervan is om nauwer onderling samen te werken, coaches en de kosten te delen, en het organiseren van gezamenlijke directors-opleidingen en andere educatieve evenementen.

De eerste projecten zouden bijvoorbeeld een Europese Harmony Brigade (iets als "extreme quartetting", erg populair in de VS) en een jeugd-zomerkamp kunnen zijn.

Dit initiatief komt voort uit de twee echte Europese Barbershop Conventies die eerder plaatsvonden, en die ons dichter bij elkaar gebracht hebben.

Later uiteraard meer hierover!