HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Coach the coaches!

HH logoOp zaterdag 22 november organiseert Holland Harmony weer de workshop Coach the Coaches! Deze workshop is bedoeld voor coaches, dirigenten, assistent-dirigenten, sectional leaders en “coach-wannabee’s”. In de workshop wordt onder de deskundige begeleiding van Rob Campbell jouw capaciteiten belicht om een coach te zijn voor jouw koor en/of kwartet. Uiteraard op het gebied waar jij goed in bent! Dit kan dus music, singing of presentation zijn en wellicht blink je wel uit in leiderschap!
Deelnemers worden tevens uitgenodigd om deze workshop een aantal malen te volgen om uiteindelijk op de lijst van coaches van Holland Harmony te komen. Uiteraard is dit geen verplichting! In eerste instantie vindt de EC van Holland Harmony het belangrijk om de capaciteiten van een ieder zoveel mogelijk binnen de eigen gelederen te zoeken en te gebruiken!

Rob CampbellVoor invulling van de workshop zorgt de EC voor een koor en/of kwartet als “proefkonijn”.

Als je interesse hebt in deze workshop en hem wellicht al een aantal keren gevolgd hebt dan kun je je inschrijven via het inschrijfformulier op de site van Holland Harmony: http://hollandharmony.dse.nl/2014-1122-ctc-inschrijving.htm .Mocht je nog vragen hebben richt je je dan tot Jo van Ballegooijen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0612068710. 


Inschrijving gaat gepaard met een intakeformulier wat beoordeeld zal worden door Rob of je voor deelname in aanmerking komt. Kosten zijn euro 50,00 als je lid bent van HH of DABS. Niet HH/DABS-leden betalen euro 80,00. Aanvang workshop is op 22 november om 10.00 uur, locatie nog nader te bepalen (afhankelijk van aantal deelnemers), lunchpakketje zelf meenemen!

Inschrijven voor 15-10-2014!!

Groeten van de EC-commissie!