HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

3e Editie Hi Neighbor komt eraan!

lowlands

Het is hoog tijd voor de 3e editie van Hi Neighbor. Het evenement waarin Belgische en Nederlandse Barbershoppers (en zelfs enkele van verder weg) elkaar ontmoeten om een aantal vooropgestelde songs te zingen.
Na het succes van editie 2, zal Hi Neighbor 3 (wederom) plaatsvinden in Buurthuis Kadans (St. Jozefstraat 1) te Best op 23 November vanaf 14.00 uur (tot ~17.00).
Deze keer is het thema 'Musical' geworden. We selecteerden vier populaire Barbershop arrangementen van prachtige musical hits.
Je wordt helemaal niet verplicht om alle liedjes in te studeren! Bekijk de lijst van geselecteerde songs hier en schrijf je naam naast de songs die jij al kent of zal studeren. Hou uiteraard ook rekening met de betreffende stempartijen (alles wordt gezongen in heren setting). Alle sheets en learning tracks zijn op te vragen door een berichtje te sturen naar Wilbert Claessens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We vragen van de aanwezige een kleine zaalbijdrage (afhankelijk van het aantal deelnemers ~1 euro). Verder is deelname (op de consumties na) gratis. Meer informatie vind je op de Facebook pagina, waar je je tevens kunt aanmelden.