HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Christmas Concert Whale City Sound

 

logo wcsOp zaterdag 20 december houdt Whale City Sound voor het tweede jaar zijn Christmas Concert in de monumentale en sfeervolle kerk ‘De Duif’ aan de Prinsengracht 756 in het oude centrum van Amsterdam. Natuurlijk is de hoofdrol ook dit jaar weggelegd voor Whale City Sound. Medewerking aan het concert wordt verleend door violist Guido Dieteren, sopraan Wendy Kokkelkoren, pianist Falco Borsboom en het  Barbershopkwartet Men2B. Elze van den Akker begeleidt muziek en zang met de bijzondere kunstvorm van zandtekenen en het prachtige Smits orgel van ‘De Duif’ wordt bespeeld door organist Stephan van de Wijgert. Evenals vorig jaar zorgt Jan Andreae voor de presentatie. Audio visuele ondersteuning wordt verzorgd door onze sponsor ACS, zodat het concert nog meer glans krijgt.

Even de sfeer proeven: https://www.youtube.com/watch?v=0CNPVmUZBHA&feature=youtu.be

  • Het middagconcert begint om 14.30 uur; zaal open om 14.00 uur
  • Het avondconcert begint om 20.00 uur; zaal open om 19.30 uur
  • Kaarten voor het concert  zijn via www.whalecitysound.nl verkrijgbaar voor € 21,00 (voor vrienden € 18,00) per stuk. Dit is inclusief het programmaboekje.

 

We hopen je te ontmoeten.

Met vriendelijke groeten,
Bestuur Whale City Sound