HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

European Harmony Brigade 2015 in Berlijn

EHB


Er wordt in mei 2015 in Berlijn een eerste European Harmony Brigade georganiseerd door BinG! Dit is een fenomeen dat al jaren en jaren op vele plekken in de USA wordt georganiseerd en een enorm succes is.

Het idee is dat je 10 songs leert en die zo goed kent dat je in welke samenstelling dan ook dit kunt zingen. Voor deze eerste keer zijn 10 mannenarrangementen uitgezocht, waarvan de lead en de tenorpartij prima door vrouwen kunnen worden gezongen. Vrouwen zullen dus vnl. In mixed kwartetten zingen, ook leuk voor de verandering!

Dus leer 10 songs en ga naar Berlijn. Het hele weekend kwartetzingen met veel verschillende gekwalificeerde zangers en zangeressen uit Europa en de VS. Die net zo hard geoefend hebben als jij en die net als jij vinden dat kwartetzingen het einde is. Je zult veel nieuwe kennis, vaardigheden en inzichten opdoen, nieuwe vrienden maken.

Lees meer op de website en op de Facebook page.
Praat met je maatjes en schrijf je in! We hebben van alle partijen evenveel mensen nodig, zodat iedereen kan zingen en er veel verschillende combinaties ontstaan. Ook is er sprake van een (informele) show met verschillende kwartetten en een kwartettenkoor.

Contactpersoon voor Nederland en België is Sonny Vande Putte: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle info staat nog eens op een rijtje in een Youtube video!
   => info op YouTube

Laat het ons weten als je vragen hebt of suggesties. We hopen je in Berlijn te zien!!

 

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT 15 DECEMBER!