HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Unieke dag voor Presentationteams!

Cindy HansenTer afsluiting van haar bezoek aan Nederland zal Cindy Hansen een speciale coachingsdag houden voor de presentationteams van de Holland Harmony én DABS koren en kwartetten en wel op zaterdag 6 oktober 2012. Grijp je kans, hier liggen grote mogelijkheden om je koor een flinke boost op gebied van presentation te geven dus laat deze kans niet liggen, geef je op!

Gezien het succes van Cindy's coaching vorig jaar weten we bijna zeker alle presentationteams weer te mogen begroeten!
De coaching is van 10.00 – 16.30 uur en de kosten voor deelname zullen 50 euro bedragen (inclusief lunch).
Deze coachingsdag zal gegeven worden in Zalencentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht. Centraal gelegen, goed bereikbaar met openbaar vervoer, slechts 5 minuten lopen van het treinstation.

=> Geef je op via het inschrijfformulier


Oefenkoor gevraagd

Foto Eric IdelerTevens biedt deze dag één van de koren de mogelijkheid zich te laten coachen door Cindy en de presentationteams. Wie wordt het uitverkoren oefenkoor? Hiervoor aanmelden graag bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terug naar nieuwsoverzicht