HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

Nederlandse successen in Spanje

Lowland Voices

De 4e Spaanse Barbershopconventie, gehouden in Benalmadena (Malaga), is een groot succes geworden mede door het grote aantal enthousiaste zanger en zangeressen uit Nederland.
Ons eigen DABS projectkoor Lowland Voices is onder leiding van Stuart Sides tijdens de internationale korencompetitie van de Spaanse Barbershopconventie als 5e geeindigd. Daarmee finishten zij als beste mannenkoor met een mooie score van 67,8%.

De Engelse dameskoren Heartbeat, Cheshire Chord Company en het Nederlandse Mixed Q (eveneens onder leiding van Stuart) legden beslag op de ere-plaatsen.

In4mation

Een dag eerder vond de internationale quartetten competitie plaats. Het DABS quartet In4Mation wist met 66,8% de 4e plaats te bereiken. Ook hier waren zij de beste mannen na de dames die de gehele top 3 vormden.

Alle uitslagen zijn hier te bekijken.

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht