HH logoBelangrijk

Alle koren en kwartetten van DABS hebben zich inmiddels aangesloten bij Holland Harmony: DABS is nu volledig op gegaan in Holland Harmony, Dutch association of Barbershop Singers. Er is nu dus één organisatie voor alle barbershopzangers in Nederland!
Deze website wordt daarom niet langer geactualiseerd.
Vanaf heden kunt u voor actualiteiten terecht op www.hollandharmony.dse.nl

 

iSing organiseert Warm Welcome Party

i-singIn het weekend van 19 t/m 21 oktober staat een zeer boeiend coachingsweekend voor iSing op het programma.
Niemand minder dan twee leden van het topkwartet Vocal Spectrum (Eric Dalbey (lead) en Tim Waurick (tenor), 2006 BHS Champion) en tweevoudig Gold Medallist baritone Brandon Guyton (Crossroads (2009 BHS Champion) en Four Voices (2002 BHS Champion)) tevens singing Judge, gerenommeerd Vocal Coach en Assistant Director of Ambassadors of Harmony zullen dit weekend in Nederland zijn! 
iSing is reuze trots dat het gelukt is deze drie geweldige zangers naar Nederland te laten komen. We willen de mannen dan ook een geweldig welkom heten. En het zou bijna een schande zijn ze dit weekend alleen voor ons zelf te houden.

 

BrandonGuytoneric dalbeytim waurickWe willen dan ook graag jullie een avond mee laten genieten en bij deze van harte uitnodigen voor deze Warm Welcome Party. In een gezellige afterglow sfeer zingen, luisteren en genieten. Onze eigen ‘multi tasker’ Stuart Sides heeft van een aantal Vocal Spectrum songs de bass partij alvast meester gemaakt en zal zo dit geweldig gelegenheidskwartet compleet maken. En zoals bij iedere afterglow, iedere spontane kwartetformatie is mogelijk!

Voor een goede organisatie stellen we het op prijs zo goed mogelijk te weten hoeveel personen we mogen verwachten. We willen je dan ook vragen je vooraf aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je komt. Er wordt geen toegangsprijs gevraagd. Bij de ingang staat een
spaarvarkentje voor een vrijwillige bijdrage.
Consumpties tegen milde betaling.

Dus, samengevat:

Wat: Warm Welcome Party:

voor en met 'Top of the Bill' zangers van de topkwartetten Vocal Spectrum en
Crossroads in gezellige afterglow sfeer

Wanneer: Vrijdagavond 19 oktober van 20.00 – 23.00 uur
Waar: Groepsaccomodatie Zonnewende,  Esscheweg 78, 5271 NA Sint Michielsgestel
Aanmelden: bij Diana van Os:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht